Bármely 3 db teljes árú BioGaia termékre a PATIKA.BIOGAIA.HU webshopban! Részletek: patika.biogaia.hu/joynapok2024

Útmutató a BioGaia Joy-kupon beváltásához

(i) A kupon bármely 3 db teljes árú BioGaia termékre vonatkozó, a https://patika.biogaia.hu webshopban történő, online vásárlás során váltható be, 2024. június 6. 0 óra 00 perc és 2024. június 9. 23 óra 59 perc között leadott rendelések esetén. Egy megrendelés során több termék is rendelhető, és az adott megrendelésen belül a kedvezmény három (azaz 3) darab teljes árú BioGaia termékre érvényes, de a kupon vásárlónként csak egy megrendelés során használható fel. A kupon akciós termékekre, termékcsomagokra vagy más, a webshopban kapható, nem BioGaia márkájú termékekre nem érvényesíthető.

(ii) A kuponkódot az online rendelés során, a rendelés véglegesítése előtt szükséges rögzíteni, a rendelés véglegesítését követően, illetve átvételnél utólag nem érvényesíthető. A kuponkódot a webshopban fizetés előtt, a megrendelési adatok véglegesítése során a Kosár (https://patika.biogaia.hu/kosar/) oldalon a Kuponkód mezőben kell feltüntetni, majd a Kupon beváltása gombra kattintva érvényesíteni.

(iii) A kupon érvényesítése esetén a vásárló a kiválasztott termékek közül három termék esetében az eredeti webshopár helyett (ami az adott termék megjelenítésénél feltüntetésre kerül), ténylegesen a feltüntetett ár 20%-kal csökkentett összegét fizeti (a kedvezményes ár a kuponkód beírását követően, a vásárlás véglegesítése előtt pontosan meghatározásra kerül, feltüntetve az eredeti árat és a kedvezményes árat, és a vásárló már a kedvezményes árral véglegesíti a rendelését).

(iv) A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, akciós termékekre nem érvényes, és a kupon egyszer használatos: egy vásárló csak egy megrendelés során használhatja fel.

Amennyiben további kérdés merülne fel a kuponnal kapcsolatban, fordulj bizalommal munkatársainkhoz az ugyfelszolgalat@patika.biogaia.hu e-mail címen.

Beváltási információk:

A kupon online váltható be.

A kupon online, a kuponkód érvényesítésével váltható be. A kódot fizetés előtt, a Kosár oldalon, a Kuponkód mezőben kell feltüntetni, majd a Kupon beváltása gombra kattintva érvényesíteni.

Beváltási időszak: 2024.06.06 - 2024.06.09

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesítést kedvezményekről!

A feliratkozás nem volt sikeres, kérjük próbáld meg újra!
Sikeresen feliratkoztál!

REGISZTRÁCIÓ

Adatvédelmi tájékoztató - Általános szerződési feltételek

MÁR VAN FIÓKOD?

Hozzáadva a kedvencekhez
Kedvencek listája

Törölve a kedvencekből
Kedvencek listája